Aktualizované ceníky

Vše o projektu www.mobilnirevoluce.cz

Re: Aktualizované ceníky

Příspěvekod peta809 » 22 črc 2013 20:04

Tak jim napis, ze nejakeho tveho znameho vzali, tak proc nevezmou tebe, ja fakt jinak nevim.
peta809

Příspěvekod Igoreso » 22 črc 2013 20:40

je to škoda,mě taky poslali někam.
na podzim jim prdim,hledám někoho kdo má zájem o zákazníky..
Igoreso

Příspěvekod peta809 » 22 črc 2013 21:07

To oni asi maji, ale uz to asi proste nejde :-(
peta809

Příspěvekod martin777 » 23 črc 2013 07:51

LUKO píše:
peta809 píše:Dneska mi smlouva prisla :-D

Kdy jsi jim psal ten email aby ti dali ještě ten tarif? Minulý týden ve čtvrtek v pátek?

peta809 to stihnul před tim vyhlášenim. Nevim kdy přesně dali info na web. ;)
martin777

Příspěvekod peta809 » 23 črc 2013 08:25

Ne ne, pozadal jsem o zaslani smlouvy az po zverejneni te informace. Pani psala, ze se to bude snazit nejak protlacit a povedlo se ji to :-D
peta809

Příspěvekod martin777 » 23 črc 2013 09:22

peta809: Aha,tak to jo. Jinak kdyby to fakt neutnuli, tak by se pořád objevoval známej známýho, že tomu ste to dali apod. Nabídka tak jako tak bude a pro všechny. Každej měl možnost se v tom "pilotovi" zaregistrovat dost dlouho. ;) :)
martin777

Reklama

Reklama

Příspěvekod LUKO » 23 črc 2013 10:05

martin777 píše:peta809: Aha,tak to jo. Jinak kdyby to fakt neutnuli, tak by se pořád objevoval známej známýho, že tomu ste to dali apod. Nabídka tak jako tak bude a pro všechny. Každej měl možnost se v tom "pilotovi" zaregistrovat dost dlouho. ;) :)
¨¨

Tak ty pro mě výhodné ceny od 1.7 neměli ani měsíc a ukončili to :no: .

Ale podle toho co tam mají napsané to opravdu vypadá, že jim to ukončil TM

Během této doby jsme ladili a pilovali všechny systémy a procesy tak, aby oficiální spuštění ostrého provozu bylo hladké a bezproblémové.

Nevím co se snažili ladit, ale pokud se stanou opravdovým virtuálem tak je to úplně něco jiného než dělali teď (jak píší ty jejich systémy a procesy jsou tam honě rozdílné a za ten rok nic nemohli ladir, protože TM tak má platformu pro virtuální OP jen pár měsíců) a navíc to datum spuštění to jen potvrzuje 1.10.2013.
LUKO

Příspěvekod peta809 » 23 črc 2013 10:11

Asi jsem nejak natvrdlej, ale muze mi zde nekdo poradit, jakou cast (stranky) smlouvy spolecne se vseobecnyma podminkama mam vytisknout a podepsat? Je tam toho dost. Diky.
peta809

Příspěvekod martin777 » 23 črc 2013 10:35

LUKO píše:
Během této doby jsme ladili a pilovali všechny systémy a procesy tak, aby oficiální spuštění ostrého provozu bylo hladké a bezproblémové.

Nevím co se snažili ladit, ale pokud se stanou opravdovým virtuálem tak je to úplně něco jiného než dělali teď (jak píší ty jejich systémy a procesy jsou tam honě rozdílné a za ten rok nic nemohli ladir, protože TM tak má platformu pro virtuální OP jen pár měsíců) a navíc to datum spuštění to jen potvrzuje 1.10.2013.

Buď rád,že aspon něco s těma tarifama v týhle zatuchlý kotlině dělají-). Jsou na trhu dlouho a možná se budeme 1.10. divit, jak dobrý podmínky mají s T-Mobile. ;) :yes:
martin777

Příspěvekod LUKO » 23 črc 2013 10:58

martin777 píše:
LUKO píše:

Buď rád,že aspon něco s těma tarifama v týhle zatuchlý kotlině dělají-). Jsou na trhu dlouho a možná se budeme 1.10. divit, jak dobrý podmínky mají s T-Mobile. ;) :yes:

Pokud pojedou přes GTS což při jejich vyjednávací síle na 99,9% pojednou tak ceny budou stejně zatuchlé jako u všech GTS virtuálů. Jsem realista :ugeek:
LUKO

PředchozíDalší

Zpět na Mobilní revoluce