O operátorech pevných i mobilních služeb, velkých, malých i alternativních, virtuálních i šedivých, klasických, VoIP - o cenách, o službách, o spolehlivosti, o technických a obchodních aspektech, nastaveních, zkušenostech.
03 črc 2013 08:09
Už jste slyšeli o 4U Mobile? Jsem zvědavej jestli je v srpnu Mobilnirevoluce trumfne..
http://plus4u.cz/
14 črc 2013 18:44
Jestli mohu poprosit dat sem znova tabulku s cenikem, jelikoz chybi prava cast tabulky a tam jsou zrovna ceny. diky Ivan
15 črc 2013 18:04
já tu tabulku vidim normálně celou.
15 črc 2013 22:47
No, ono totiž záleží jak máš širokej displej (rozlišení). Mám 2 monitory a na jednom je to oříznuté a na druhém v pohodě.
28 črc 2013 23:52
Tohle je podle všeho drsná šedivka. Ani ČTÚ takového podnikatele nezná. Takové projekty mívají velmi rychlý konec. To i kaskadéři z Egoli to měli lépe podchycené a skončili stejně rychle, jako začali...
29 črc 2013 16:44
Julian: souhlas, k Egoli jsem chtěl napřed jít,ale nějak jsem těm cenám nevěřil. Oni už to uplně uzavřeli?.Co stávající zákazníci.

Na Fb píšou že usilovně jednají o navýšení.
29 črc 2013 22:03
Těžko říct, jak je to s nima teď. Odhaduju, že maj kulky ve svěráku T-M a snaží se to nějak ustát. Neni ale asi o co stát.
05 srp 2013 11:02
Máte někdo osobní zkušenost s+4U mobile.
Přijde mi to zbytečně složité ale neomezený tarif za 450,- je lákadlo.
VIG karta lze zřídit soukromě bez IČ.
Ví někdo něco, využíváte to ?
05 srp 2013 21:04
Nikoho takového neznám. Vím jen to co je na FB.
08 srp 2013 15:57
Hrohro píše:Máte někdo osobní zkušenost s+4U mobile.
Přijde mi to zbytečně složité ale neomezený tarif za 450,- je lákadlo.
VIG karta lze zřídit soukromě bez IČ.
Ví někdo něco, využíváte to ?
VIG+ karta je možné podpesat pouze osobně v Praze, Brně, Plzni, H. Králové což je pro lidi mimo tuto oblast problematické. To samé platí pro vydání SIM karty. O vydání se snažím už od 1 měsíc a přes jejich systém je to tak problematické, že musím konstatovat, že se jedná o byrokratické, nesmyslné překážky. Kdo má chuť a čas a často jezdí nebo je z místa tak prosím, ale jinak nedoporučuji. Nedokážu si představit, jak budu řešit reklamace nebo jiné požadavky, abych pro každou tuto akci jezdil osobně na místo určení

ceny dobré, ale jinak